Bel: 0529 - 45 55 50|Mail: info@vechtdalfood.nl|Meer contact

Onze passie

Wie we zijn

VechtdalFood Catering staat voor jarenlange ervaring met het organiseren van diners, recepties, feesten, borrels, buffetten en andere bijeenkomsten. Ons team maakt een bijzondere happening van uw party en event, of het nou zakelijk is of privé. Ontvang uw gasten thuis, of op één van onze schitterende locaties middenin de natuur.

Waar we voor staan

Van lokale producenten en leveranciers betrekken we exclusieve streekproducten met een authentieke smaak. Onze diners, buffetten en hapjes bereiden we met biologische ingrediënten uit het Vechtdal Overijssel. Desgewenst verzorgen we geheel biologisch bereide buffetten en hapjes. Bij het gebruik van vis hanteren we de viswijzer en het MSC keurmerk.

Pop-Up Diner

Wij organiseren verrassende diners op de mooiste plekjes in het Vechtdal. Wij waren al te gast in de koeienstal bij Heileuver, de kassen van Eef Stel en Ernie v.d. Kolk. In 2019 staan alweer 2 data in de planning. Nadere invulling zal binnenkort beschikbaar komen. Geniet van een 4-gangen menu inclusief amuse en wijnarrangement voor € 57,50. Kinderen eten mee voor slechts €17,50. Reserveren kan via info@vechtdalfood.nl of via de volgende link.

Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling: ‘Europa investeert in zijn platteland’.